Small group training

3 maanden

Small group training met een 3-maanden abonnement biedt een gestructureerde aanpak die persoonlijke begeleiding combineert met groepsdynamiek. Het traject start met een intakegesprek waar individuele doelen worden besproken. Op basis van deze informatie ontwikkelt de trainer een aangepast trainingsprogramma. Dit programma is gericht op individuele behoeften en biedt deelnemers de mogelijkheid om in groepsverband te trainen. Het flexibele schema past zich aan aan de individuele vooruitgang van deelnemers gedurende de periode van het 3-maanden abonnement, wat zorgt voor een holistische en resultaatgerichte fitnesservaring.

 

 

€100,- per maand

6 maanden

 

Small group training met een 6-maanden abonnement biedt een doelgerichte benadering waarbij persoonlijke begeleiding samengaat met groepsdynamiek. Het begint met een intakegesprek waar individuele doelen uitgebreid worden besproken. Op basis van deze input stelt de trainer een op maat gemaakt trainingsprogramma samen. Dit programma is afgestemd op de individuele behoeften en biedt deelnemers de gelegenheid om twee keer per week in groepsverband te trainen. Naast de effectieve workouts ontvangen de deelnemers ook doelgericht voedingsadvies om hun algemene gezondheidsdoelen te ondersteunen. Het flexibele schema past zich aan aan de individuele vooruitgang van deelnemers gedurende het 6-maanden abonnement, wat resulteert in een allesomvattende en succesgerichte fitnesservaring.

€87,50,- per maand

Small group training met een 12-maanden abonnement biedt een uiterst doelgerichte aanpak waar persoonlijke begeleiding hand in hand gaat met groepsdynamiek. Het traject start met een uitgebreid intakegesprek waar individuele doelen in detail worden besproken. Gebaseerd op deze informatie stelt de trainer een op maat gemaakt trainingsprogramma samen. Dit programma is nauwkeurig afgestemd op de individuele behoeften en biedt deelnemers de mogelijkheid om twee keer per week in groepsverband te trainen. Naast de effectieve workouts ontvangen deelnemers ook gericht voedingsadvies om hun algehele gezondheidsdoelen te ondersteunen. Het flexibele schema past zich gedurende het 12-maanden abonnement aan aan de individuele vooruitgang, wat resulteert in een allesomvattende en succesvolle fitnesservaring. Dit langere abonnement belooft de meest doelgerichte aanpak en maximale resultaten voor degenen die zich willen toewijden aan een jaar van gezondheid en fitheid.

€70,- per maand

Waarom small group?

Small group training is dé sleutel tot effectieve en plezierige fitnessresultaten. In een kleine groep trainen biedt niet alleen persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer, maar ook de dynamiek en motivatie van gelijkgestemde individuen. Dit sociale aspect maakt workouts niet alleen doeltreffend, maar ook leuk en stimulerend. De groepssfeer zorgt voor een ondersteunende omgeving waarin deelnemers elkaar aanmoedigen en successen vieren. Het resultaat is een holistische fitnesservaring die niet alleen fysieke doelen aanpakt, maar ook de weg vrijmaakt voor langdurige motivatie en plezier in het behalen van gezondheidsdoelen.

 

Roer-om Coaching

Duo personal training
Scroll naar boven