Personal training

Geef jouw motivatie een boost met wekelijkse personal training! We duiken samen in een intensieve, op maat gemaakte trainingssessie van een uur per week. Met persoonlijke begeleiding, een aangepast trainingsschema en op maat gemaakt voedingsadvies om je doelen te ondersteunen.

Laten we samenwerken aan jouw succes en streven naar topprestaties. Samen bouwen we aan jouw succesverhaal!

Onze pakketten

6 maanden

€235,-

Deze langere toewijding geeft je de tijd om duurzame gewoonten te ontwikkelen, je lichaam te transformeren en echte vooruitgang te boeken.

12maanden

€200,-

Voor ultieme transformatie en blijvend succes. Een jaar lang werken we samen aan jouw doelen, versterken we gezonde gewoonten en behalen we duurzame resultaten. Investeer in een leven lang welzijn.

3 maanden

€260,-

Perfect om een vliegende start te maken en een eerste serie resultaten te zien. Ideaal voor een motivatieboost en het leggen van een solide basis.

Waarom Personal training?

Door het sporten met een personal trainer ligt een grotere focus op persoonlijke begeleiding en de uitvoering van oefeningen. Daarbij wordt goed gelet op de juiste houding en andere belangrijke punten waardoor je op een juiste manier traint. 

Als personal trainer ben ik degene die zorgt voor jouw stok achter de deur én maken we er een gezellige (leerzame) training van. 

 

De personal training is inclusief  1 op 1 training, een weeg moment én persoonlijk trainingsschema!

Inschrijf formulier

Periode