Personal training

3 maanden

Geef je motivatie een boost met wekelijkse personal training gedurende drie maanden! Elke week duiken we samen in een intensieve, op maat gemaakte trainingssessie van een uur. Met persoonlijke begeleiding en een aangepast trainingsschema, krijg je ook voedingsadvies om je doelen te ondersteunen. Laten we samen werken aan jouw succes in personal training, en samen streven naar topprestaties!

€260,- per maand

6 maanden

 

Verhoog je motivatie met wekelijkse personal training gedurende zes maanden! Elke week dompelen we ons samen onder in een intensieve, op maat gemaakte trainingssessie van een uur. Met persoonlijke begeleiding en een aangepast trainingsschema, ontvang je ook voedingsadvies om je doelen te ondersteunen. Waarom 6 maanden? Omdat deze langere toewijding de tijd geeft om duurzame gewoonteveranderingen te realiseren, je lichaam te transformeren en échte vooruitgang te boeken. Laten we samenwerken aan jouw succes in personal training en samen streven naar topprestaties

€235,- per maand

12 maanden


Geef jouw motivatie een krachtige boost met ons exclusieve aanbod: twaalf maanden lang wekelijkse personal training! Deze langdurige toewijding is jouw sleutel tot blijvend succes en een complete transformatie. In een jaar tijd werken we samen aan jouw specifieke doelen, met intensieve trainingen, aangepaste schema’s en voedingsadvies. Waarom 12 maanden? Het biedt de tijd en ruimte voor duurzame veranderingen, het versterken van gezonde gewoontes en het behalen van echte, langdurige resultaten. Kies voor twaalf maanden en investeer in een leven lang welzijn. Laten we samen bouwen aan jouw succesverhaal in personal training!

€200,- per maand

Waarom personal training?

Door het sporten met een personal trainer ligt een grotere focus op persoonlijke begeleiding en de uitvoering van oefeningen. Daarbij wordt goed gelet op de juiste houding en andere belangrijke punten waardoor je op een juiste manier traint. 

Als personal trainer ben ik degene die zorgt voor jouw stok achter de deur én maken we er een gezellige (leerzame) training van. 

 

 

De personal training is inclusief  1 op 1 training, een weeg moment én persoonlijk trainingsschema!

 

Roer-om Coaching

Duo personal training
Scroll naar boven